Ecofamily.gr
 
|  η Ecofamily  | αρχική σελίδα  | χάρτης αναζήτησης  | επικοινωνία  | δωροεπιταγές  | συνεργάτες  |
|  αποστολή στο σπίτι  | τρόποι πληρωμής  | προστασία δεδομένων  | πολιτική επιστροφών  | πνευματικά δικαιώματα  |

    Αναζήτηση:          
Σύνθετη Αναζήτηση 
   Το καλάθι είναι άδειο
     · Στο Καλάθι     · Ταμείο            
                                                                                                                                                                  
  
   

Η Εcofamily από κοντά

Λογική...

H Ecofamily ξεκίνησε το Μάρτιο του 2007 επιλέγοντας χρήσιμα, καινοτόμα και βραβευμένα προϊόντα με το μικρότερο δυνατό αποτύπωμα, Δίκαιου & Αλληλέγγυου εμπορίου όπου διατίθεται, με αυστηρά ποιοτικά κριτήρια, το βασικότερο από τα οποία είναι το τι πραγματικά χρειαζόμαστε ως προσωρινοί επιβάτες του πλανήτη. Το κατάστημά μας στον τομέα της λιανικής πώλησης δραστηριοποιείται κατά κύριο λόγο ηλεκτρονικά, ώστε να μπορεί κανείς να ψωνίζει πληρώνοντας όχι τη βιτρίνα, αλλά το ίδιο το προϊόν.
Σε αντίθεση με αυτά που ακούγονται για τις ηλεκτρονικές πωλήσεις στην Ελλάδα, η Ecofamily είναι μια εταιρεία απόλυτα νόμιμη, που σέβεται την κείμενη νομοθεσία σε όλα τα επίπεδα. Οι υπηρεσίες που προσφέρει από την ίδρυσή της μέχρι σήμερα είναι πολύ υψηλού επιπέδου, όπως μπορούν να επιβεβαιώσουν οι χιλιάδες πιστοί πελάτες μας.

Το 2008 τα γραφεία της Ecofamily μεταφέρθηκαν στην οδό Αγ. Σπυρίδωνος 11 στο λιμάνι του Πειραιά, σε έναν χώρο που γνωρίσατε πολλοί από εσάς από κοντά και δοκιμάσατε τα προϊόντα μας.

Και από τον Οκτώβρη του 2013 μας βρίσκετε στο Φαρμακείο μας (Φαρμακείο Πατεράκη στον Πειραιά, Φίλωνος 90) όπου σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο μπορούμε να συζητήσουμε για τις υφασμάτινες πάνες, να δοκιμάσουμε μαζί τους ορθοπεδικούς μάρσιπους αγκαλιάς ErgoBaby carrier ή να επιλέξουμε προϊόντα φυσικής φροντίδας για τα παιδιά.

… κι ευαισθησία!

Στην Ecofamily ισορροπούμε σε μια λεπτή γραμμή, που διατηρεί τις υπηρεσίες αλλά και το κέφι μας πάντα ανεβασμένα: από τη δημιουργία του καταστήματος, διατηρούμε υψηλή ποιότητα παροχής υπηρεσιών, αμεσότητα, αξιοπιστία και σεβασμό προς τους πελάτες μας. Παράλληλα όμως, εφόσον ξεκίνησαμε από μεράκι, συνεχίζουμε να συνθέτουμε μόνοι μας όλα τα γραφικά και τα banners της ιστοσελίδας, τα κείμενα περιγραφής των προϊόντων, τα ενημερωτικά οικο-νέα που αναρτώνται, αλλά και το blog μας. Αυτό προσθέτει μεγάλο φόρτο, αλλά πιστεύουμε ότι διατηρεί την αυθεντικότητα του καταστήματός μας, ειδικά σε αυτήν την εποχή της ομογενοποίησης, της 'πράσινης' μόδας και των αθέμιτων ελεύθερων αντιγραφών στο Διαδίκτυο.
carbon free

Μειώνοντας ακόμα περισσότερο το ανθρακικό της αποτύπωμα, η Ecofamily φιλοξενείται από το Δεκέμβριο του 2009 σε πράσινους servers, σύμφωνα με τις οδηγίες του οργανισμού Carbonfund.org. Η εταιρεία που φιλοξενεί την ιστοσελίδα του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, εφαρμόζει πρακτικές φιλικές προς το περιβάλλον, τόσο σε τεχνικά θέματα όσο και στην καθημερινή της λειτουργία.

 

Πίσω από κάθε εικόνα: 

Λυδία Σαπουντζάκη - Πατεράκη

 Έχει την ευθύνη για την λειτουργία του ηλεκτρονικού καταστήματος. Οι ζωγραφιές, ο λογότυπος και όλα τα γραφικά της Ecofamily φτιάχνονται από το χεράκι της.

Γεννημένη το 1976 στο Χαλάνδρι, έχει σπουδάσει Αρχιτεκτονική Εσωτερικών Χώρων στη Σχολή Βακαλό. Με το εμπόριο ασχολείται από το 2003. Έχει 3 παιδιά  1 ινδικό χοιρίδιο και 2 ορτύκια. Τις ελεύθερες ώρες της βγάζει τα καλλιτεχνικά της απωθημένα παντοιοτρόπως (κάνει από απλά μπογιατίσματα έως τοιχογραφίες, γλυπτική, φωτογραφία...).

Επικοινωνήστε μαζί της στο lydia at ecofamily.gr και στα τηλέφωνα της Ecofamily.

 

 

 

 

 

 

 

 

Πίσω από κάθε αριθμό: 

Δαμιανός Πατεράκης

  Ο οικονομικός - εμπορικός εγκέφαλος της Ecofamily. Έχει σπουδάσει Χημεία και Φαρμακευτική στην Αθήνα. Γεννημένος το 1973 στον Πειραιά. Τα τελευταία 10 χρόνια, έχει την οικονομική διεύθυνση του Paterakis Medical Group. Έχει τρία παιδιά (μα... ολόιδια με αυτά της Λυδίας Σαπουντζάκη!) αλλά αποποιείται την πατρότητα για τα ορτύκια και το ινδικό χοιρίδιο. Τις λίγες ελεύθερες ώρες του αθλείται και βλέπει τους φίλους του.

Επικοινωνήστε μαζί του για θέματα επαγγελματικής συνεργασίας στο damianos at ecofamily.gr

 

 

 

  

 

 

... αλλά μπροστά από όλους μας:
Ευανθία, Παύλος, Μαρία

Τα παιδιά της Ecofamily: δοκιμάζουν όλα τα βρεφικά και παιδικά προϊόντα πριν τη διάθεσή τους στην αγορά. Περιστασιακά επιχειρούν να συμβάλουν στη δακτυλογράφηση, την τακτοποίηση εγγράφων, την δημιουργία των γραφικών ή όπου αλλού κρίνουν ότι χρειάζεται βοήθεια η μαμά ή ο μπαμπάς, πράγμα που μας ανησυχεί, καθώς αντίκειται στη γενικότερη πολιτική του καταστήματός μας κατά της παιδικής εργασίας.... Σε κάθε περίπτωση, η πιο θεμελιώδης συμβολή των παιδιών μας στην επιχείρησή μας, είναι η διαμόρφωση ενός γενικότερου, υγιούς εργασιακού ήθους: πιστεύουμε ότι είναι καιρός να βρούμε τις ισορροπίες μεταξύ της εργασίας και της οικογένειας, και τα παιδιά μας βοηθούν σε αυτό.

 

Στο διαδίκτυο θα βρείτε την Ecofamily στο facebook αλλά και στο blog ecofamily, γιατί όλοι, μια οικογένεια είμαστε!

 

cheap ray ban sunglasses cheap fitflop sandals outletcheap oakley sunglasses fake oakley sunglasses

Loading...
s